Partners in crime

*this entry is full of pictures. :)




Okei entry ni khas specially untuk rumet tersayang dan tersewel. ahahaha terharu tak beb terharu tak? tibe tibe je teringat minah ni. tibe tibeee jeeee

So, I was browsing through those old pictures in my external hard disk. :) and the memories tagged along. three years, bebeh. three years and counting. cewah macam kapel pulak. oemgeey no aku straight. dia, ermmm entah. hahaha

Tapi kann, boleh nampak gila kot the changes after those years. ahaha well so they said, pengalaman mematangkan, mengajar kita jadi dewasa, ey? perghh bermadah pulakk dahh.

Take a look at those. :P
we was so naive back then. takde secalit mekap pun kat muka. tak kenal lagi eyeliner jadah ni semuaa.

the very first picture of us. hahaha padehal baru kenal bape hari je pun. dua2 bajet gagah wtf. padehal malu malu kambeng.

shirts, jeans, tudung bawal. ahaha.

First year. Muka suci je. pakai pun tudung bawal tau. mane ade shawl2 bagai ni semua. huhuh

bangun lambat, pegi kelas lambat, duduk seat paling belakang, makan cokelat. great. :)
i remember this one. time ni kat kelas Calculus! IUK 191 tak silap.

cherish the world together.

went to dinners together, just sebab nak melaram. haha
time ni aku pinjam heels zati, sebab aku tade heels. yang ade just flats & sneakers. rat pinjam heels sape tahh.

another dinner. masquerade. :)

kena hujan sama-sama, and the most memorable thing was, haha eksiden kat sungai nibong.
waktu hujan jugak, lepas habis final exam IEK. parut sampai sekarang. tsssk.

study kat library sama-sama.

konon. lima minit lepastu, bosan. ambik gamba.

fine, ta bole study kat library. study kat mcd pulak.

bought same shoes, together,

aku pun terheret ke padang same2. pegi perak, balik penang semula in one night that day.

apply kerja samasama :')

samasama diterima kerja.

sama sama semangat datang kerja pepagi buta. manager pun tak sampai lagi.

sama sama jadi junior GSC.

sama sama kerja sampai jadi senior. hehe.

sama sama suka main game kat token. sehari boleh habis 5 hengget semata2 nak main drum & menari. gilaa.

sama sama meredah penang & kedah. gamble, tak tau jalan ni. just sebab nak mandi air terjun.
isk. nak pegi lagi lah.

masuk fitting room, try baju, & ambik gamba. together. ahaha.

dah lame tak amek gamba macam ni. kan kan?

VERY fond of shopping. both us. orang tinggal pun takpe. sanggup carik jalan balik sendiri, padehal kat Singapore kott. kat Malaysia apetah lagi....

Sama sama suka buat gila sendiri...
masuk toilet lelaki.

cleaners paling hot.

well...

having those 'stupid smile' together. hahaha you know what i mean.

LOVES camwhoring. anytime. anywhere. :D
at the malls.


beaches.
*with zati, at feringghi. :)

parks.


dalam bilik pun jadii.

well she's crazy.. tu je bole cakap. hahaha. thanks for being there when I need someone to talk to. oh, die ni kann, yang aku geram kann, dia takkan cakap dengan orang lain bile die marah. and obvious gile bile die marah kauu. wahaha lempang nak? but she'll tell you why after that of course, but yeah. it takes time. that's her way of handling things. so, okey la fine...

last, but not least.


video masa kerja. oh, video berlambak2.. time karok, time miming, time babbling...
but i just randomly picked one.
hahaha


gudbye folks. xx :)

Comments

ok aku nak nanges.tssskkkkk
May Maisarah said…
Whoaaaa....what a nice entry!!!
best kan ade member sekepale mcm nih...hope both of u are always keep in touch even bile dh abes belajar 6t...

btw, tahu blog ni from blog Rath act..nice to meet u! =))
si cokelattte said…
wahh... min... untung ade kwn baik mcm tu pe..omg... mmg la menangis kan.. hahaha.. bile kite nk jadi 3 thn min??? hiuhihi
cik ery said…
This comment has been removed by the author.
cik ery said…
ad bff memang best ^^