motive-less

Oh hai korang.

Homaigodddd macam dah lame gile tak bukak blogg! ahaha. tetibe macam eksaited terlebihlebih.. eh aku perasan sekarang cara tulis aku macam lain sikit. dalam sms, dalam fb, dalam semua yang boleh ditulis lahh. Macammmm, entah. a lil different. sebab aku berkawan dengan bebudak terlebih sewel kot? ehe.

So now aku kat Kelantan bebeh. Home sweet home.

This dark chocolate house, my pink bedroom. Yes, PINK. sebab I used to share this room with my little sistah. Dia yang nak pink, not me. OH baidewei, my Jane suda berubah wajah. Dah berwarna putih. Abah tamo pakaikan skirt, sebab abah cakap burok! tak kire. nak skirt jugak. lepastu nak tinted lagi sikit. nice. sekarang nampak macam mini cooper pun ada. nanti aku taruk gamba kat sini.

Mata aku mengantuk gila sebenarnye. Seyes menghantuk nak mamp. Tapi kugagahkan juaa untuk membelek laptop dan isi kandungannya.

Bukak segala website yang ada, baca semua blog yang aku follow. ;D


Enuf for mukaddimah. Baru mukaddimah? hehe.


Pukul 3 nanti abah pegi KL, meeting 3 hari kat sana. sobssobs aku ingat balik ni nak main masak2. Puas hati masak kat dapur rumah ni. Heaven, dapur besar bagak, nak buat party pun bolehh haha melampauu. tadela, tu tujuan utama balek klantan. nak jage bapa kononnye. bapa tau.

Dah abah takde, jawapnye aku pegi bazar jelahh. Huhuh sahur kang beli mcd. Amacam? ;)

Aku nak start kumpul duit ni. Nak travel. Muahaha bukan nak buat bayar yuran. bongok. yuran tu yuran la. travel lain cerita. hehe.

Bubui~! xx
:)

Comments

demo ore klate ko?nk kirim budu 5 btol..kawe kl xd budu xleh makn..perghh...jeliro molek








nk ikut g travel...
Queen M said…
ahh..i love ur blog! sweet! :))
si cokelattte said…
i hate u... hehehe... miss ya... sewel ko panggil aku eak... t8 care
iLiAiSyAhkaDir said…
u! i nak itot p travel! love it!!