If it still hurts, you still care.


Hai :)

So I've already bought my baju rayaa. Yeay ! Semangatt semangatttt

Dah dua tiga hari pulun buat kueh raya, so now dah ada 3 jenis kueh. Choc chip cookies, tart nenas yang hampeh, dan beautiful Oreo Black Beauty. Yummeh.

Tapi tadi tiba2 abah bawak balik 7 bekas berisi kueh raya. tssskkkk. Abah cakap haritu abah memain je cakap nak oder, sekaliiiii tukang amek oder tu bawak satu plastik besar untuk abah kat office tadi. Tak pepasal burn RM 156. Mahal ohh kueh tuh. Baek aku buat. Lagi bole dapat banyak gilaaa. kan kan?

Lepastu I dah start Google on how to make nasik dagang. Well I guess tanggungjawab masak2 this Eid is all on me. :/

Oh tadi bukak puasa kann, I managed to cook 4 dishes bebeh. All by myself. hnss hnss bangga. hahaha.. Lauk bukan sebarang lauk. Rat, aku masak lauk yang kite selalu makan kat Mutiara time berlagak kaya muahaha. I prepared ikan siakap tiga rasa, tomyam ayam, telur bistik & kangkung berlada. Perfect. Semua licin except tomyam.. huhuhu tape bole buat untuk sahur besok. :)


huhh da tade benda nak merepek. next time bebeh. nitenite :)
xx

Comments