Gugu gaga lady gaga sempena Syawal hari ini

Ha terencat sungguh malam ni. Title entry pun nak buat esei.

Ohhh hai sayangs. Sekarang dah 3.12 pagi tau tak. kepale aku dah wengg ni, dah tak berape nak waras dah ni, berat semacam jeeee. kang aku tido kangg. tsk. tabole tido la beb. kena masak rendang dulu, rebus ketupat adabi tu. ketupat eh? ketupat tu camane? nasik impit tu camane? whateverlah. yang penting yang bungkus2 kite rebus tu. tu la aku nak buat kejap lagi ha. kenape tak buat sekarang? sebab tengah tunggu ayam sampai. terer tak? ayam jatuh dari langit. hehe takla. kat sini ade ayam delivery service. kau ade? hehe takla. yang penting kejap lagi ade orang anta ayam sebab KB sesak nak mampus, ayam pun sold out, abah pulak tak carikkan ayam tadi. so nak taknak aku tepakse lahh tak tido. kalo aku tido, tak makan rendang la family aku besok.. pegi makan rendang kat rumah jiran sebelah je la. mintak rendang sikit kakk. hehe

Erm tadi aku siapkan cornflakes madu. hehehe haritu cakap nak buat tapi ekceli baru tadi aku siapkan. tu pun baru first round. dalam 70 bijik kot. second round punye belum masukkan dalam oven. kejap lagi nak masak rendang aku masukkan lahhhh. yang biskut oreo black beauty tu sampai kesudah takde hias2 dah. piping bag tade. so macam susah je nak decorate mendealah tu. tapi takpe where there's a will, there's a way ;) ecewah skeapingg pulak kau pepagi ni, Min.

HAAAA! Gamba mase reunion ari tu aku dah copy :D Tanx kepade yang mengupload dalam fesbuk- 'Ain & Rajo. aku pun Rajo jugok, tapi bukey aku hop upload. hehe so here is it.

TEASER.

Hahaha poyo tak nak ade teaser pulak? Tampa nak? Ape aku gelakkan sangat tak tau lahh. Habis segala mak nenek gigi keluar haa.

Ok dahh. tugas bibik belum selesai. Melayu mudah lupa! tetibe. ok bubui Selamat Hari Raye! Makan sampai gemok, kasi lagi gemok dari aku. muahaha xx
:)


Comments

Billa.Bel said…
sakan min jd bibik ye :P