bibik gojes


Esok raya bebeh. Jangan lupe amek gamba bebanyak hehe. Aku ingat nak buat entry pasal majlis reunion + bukak pose dengan Farisians semalam, tapi gamba yang ade dengan aku tak best. Nanti nak kumpul semua gambar dulu baru aku type panjang panjang sampai korang muntah nak bace semua. tanak bace pun takpe, fine la! OH! Hai Billa yang comel. Billa bace belog aku. Kau ade? muahaha

Sebenarnye aku rase nak demam ni. Mengade ngade betul aku ni. Time nak raye ni la die rase macam macam kan. Kat bawah belum mop lagi.. Baju aku pun berlambak lagi tak basuh, tak lipat. Kete tak basuh lagi. Biskut tak prepare lagi. Esok nak masak ape tahh? Rendang? Nasik impit? Satay dah cancel, sorry Kimi. Roti jala? -____-" nak masak ape niii.

Kenape banyak keje sangat ni? Raye memang macam ni eh? Kalau aku tak kemas rumah ade orang kesah tak? hehe. ah membebel pulak. ayuh mari menjadi bibik untuk hari ini.

ni la bilik aku. hohoho tipu je.

baideweii,
Selamat Hari Raya guys :) Makan banyak2 sampai gemok. yeay korang gemok! HAHA xx

Comments

Billa.Bel said…
hye min ! billa kat sini :)
nuraimyasmin said…
Hye Billa! selamat hari raye! xx